Aluminium luifels, Muurafdekkappen en boeidelen

Holland Dakaccessoires levert en monteert ook aluminium luifels, muurafdekkappen en aluminium boeidelen voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten. Onze fabriek in Haarlem heeft de beschikking over CNC gestuurde kantbanken, CNC gestuurde ponsnippel automaten, computerzagen, walsen en nog veel meer. Hightech productie staat garant voor een bijzonder goede en constante kwaliteit van onze eindproducten. Dit in combinatie met onze creative oplossingen, maakt Holland Dakaccessoires B.V. tot de perfecte partner om samen te bouwen.

Om de kwaliteit van onze muurafdekkers en luifels nog meer te kunnen garanderen hebben wij sinds jun 2009 onze eigen Poedercoat installatie in gebruik genomen. Deze garandeert niet alleen de kwaliteit van het poedercoaten maar ook de levertijden.

De Muurafdekkers en luifels zijn daardoor dan ook te leveren in elke gewenste standaard RAL kleur van 60Mu.

bekijk ook onze galerij om wat voorbeelden te bekijken van projecten die wij hebben gedaan.


HDA Muurafdekkappen

HDA aluminium muurafdekkappen dienen ter bescherming van de dakranden bij dakbedekking en aan de bovenkant van windveren of boeidelen bij pannen daken. HDA Aluminium muurafdekkers worden gemaakt van 2mm aluminium, in standaard lengtes van 3 meter en worden geleverd met of zonder vuilkeerrand. Binnen- en buitenhoeken, T-stukken, Kopschotten, eindstukken e.d. worden standaard TIG gelast. Klangen worden standaard van 3mm extrusieprofiel gemaakt. De koppelstukken worden van 1,5 mm plaat gezet, met daarop een waterafvoerende rubber strip. Klangen worden standaard 4 per lengte van 3 meter bevestigd met behulp van RVS schroeven.

HDA Muurafdekkappen zijn te leveren in elke gewenste standaard RAL kleur van 60mu, dit wordt via Poedercoating op het materiaal aangebracht.