HDA Holland Dak Accessoires Poedercoating

Poedercoating Haarlem is in 2009 opgericht door mede de firma Holland Dak Accessoires, sinds 2015 is Poedercoating Haarlem onder de naam van Holland Dak Accessoires verder gegaan.

De stap om met poedercoating te beginnnen is gezet om de relaties nog sneller en kwalitatief beter van dienst te kunnen zijn. 
Al snel werd de poedercoating op diverse gebieden te klein en werd er al gauw uitgebreid. Poedercoating Haarlem beschikt over twee spuiterijen en twee ovens om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen. 
Eén oven heeft de capaciteit van 2 bij 6 meter, en is 2 meter hoog voor eventueel grotere producten.

Denk ook eens aan onze kwalitatieve zeer hoogwaardige PVC-coating. Deze coating is geschikt voor de nieuwste PVC dak producten.
Ook om de perfectie van de kleine materialen te waarborgen heeft Poedercoating Haarlem een spuiterij die dit zonder problemen aan kan. Doordat de cabine zeer uitgebreid is zijn wij op een groot gebied inzetbaar. Ook onze medewerkers hebben grote werkervaring om zo de toekomstige relaties goed van dienst te kunnen zijn. En onze kwaliteit te waarborgen. De producten kunnen in alle gewenste RAL kleuren gespoten worden, ook stralen wij de producten en werken deze eventueel voor.

HDA Holland Dak Accessoires PoedercoatingHier een paar voorbeelden van de materialen die wij voor u poedercoaten:

  • Fiets en scooter onderdelen (alle materialen moeten gedemonteerd worden aangeleverd)
  • Auto velgen (Velgen zonder banden)
  • Tuin accessoires  (staal, RVS, aluminium of gietijzer)
  • Hekwerken (staal, RVS, aluminium of gietijzer)
  • Meubels (staal, RVS, aluminium of gietijzer 

Wij poeder coaten ook al uw design- en dakproducten. De materialen kunnen in alle standaard RAL kleuren worden gespoten.