HDA Holland Dak Accessoires Aluminium HekwerkenAluminium Hekwerken

Holland Dakaccessoires B.V. is de fabrikant van onder andere Aluminium en roestvast stalen balkon-, terras-  en tuinhekwerken.  Hekken zijn te leveren met spijlen- beplatingen of veiligheidsglas. 

Holland Dakaccessoires BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een totaalleverancier voor allerhande dak producten tot een zeer gerespecteerde ontwerper, fabrikant en montagebedrijf voor volledig op maat gemaakte hekwerken van zowel aluminium als roestvrij staal. De hekwerken zijn zeer geschikt voor o.a. balkons veiligheidsvoorzieningen, tuinafscheidingen, terrassen, terreinafscheiding, enzovoort.

Holland Dakaccessoires B.V. vervaardigen de hekwerken volgens de huidige normen, en van de hoogste kwaliteit materialen. Al onze hekwerken zijn leverbaar in één standaard poedercoat RAL kleur.

Veiligheid staat bij het ontwerpen, fabriceren en monteren van de hekwerken voorop. Daarom voldoen alle door Holland Dakaccessoires BV geleverde hekwerken aan de laatste veiligheidseisen en zijn ze verwaardigd van de hoogste kwaliteit materialen.

 


HDA Holland Dak Accessoires Privacy SchermenPrivacy Schermen

Holland Dakaccessoires B.V. levert een reeks privacyschermen. Door toepassing van diverse profielen, glas en kunstof materialen zijn wij in staat om veel verschillende typen privacyschermen voor u te maken en te plaatsen.

Mocht u meer privacy willen, dan kan Holland Dakaccessoires BV hekwerken ontwerpen die voorzien zijn van privacy schermen. De productie van de hekwerken geschiedt volledig in eigen huis hetgeen garant staat voor kwaliteit. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van glas en/of kunststof in combinatie van diverse profielen. Aangezien Holland Dakaccessoires BV beschikt over een eigen poedercoatlijn zijn alle hekwerken leverbaar in de door u gewenste RAL kleur.