Horeca:

Holland Dakaccessoires BV levert aluminium lucht kanalen aan de horeca. Deze kanalen zijn licht, makkelijk en snel te monteren. Het verbinden van de kanaaldelen gebeurt met steekverbindingen, een zijde van elk element is voorzien van een krimprand. Vanwege de stevigheid toegepast tot een diameter van ca 500 mm. De brandveiligheid van deze kanalen is laag.

Beconic kap:

De Beconic kap in de standaard uitvoering is opgebouwd uit meerdere segmenten, welke op zorgvuldige wijze aan elkaar verbonden door middel van Puntlas verbindingen. Beconic kap met ronde dakkap waarbij de lucht verticaal wordt uitgeblazen. In de Beconic kap is een waterschotel gemonteerd met een waterafvoer naar buiten zodat er geen water het kanaal in regent.

Motorboxen:

Ook levert Holland Dakaccessoires BV Motorboxen voor in de horeca. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afzuigmotoren:

Ook levert Holland Dakaccessoires BV Afzuigmotoren voor in de horeca. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afzuigkappen:

Holland Dakaccessoires BV kan door ons ruime machine park alle afzuigkappen op elke gewenste maat leveren en monteren. Ook kunnen wij als gewenst de afzuigkappen in elke gewenste RAL kleur poeder coaten.

RVS Bekleding:

Holland Dakaccessoires BV kan alles op het gebied RVS aankleding / bekleding verzorgen. Wij kunnen alles op elke gewenste maat leveren en monteren. Ook komen wij graag bij u langs om in te meten en eventueel oplossingen en advies te bieden.

RVS Accessoires.

Holland Dakaccesoires BV kan door middel van computergestuurde lasersnij machine mooie en kleine diverse RVS Accessoires leveren.

Design en maatwerk, inmeten en monteren en poeder coaten kunnen van de tekst hierboven gehaald worden.