HDA heeft weer een mooie opdracht voltooid! Voor deze opdracht plaatsen en installeren wij onze HDA-SR prefab dakkappen, deze dakkappen zijn in onze eigen fabriek ontworpen en gefabriceerd van hoogwaardig aluminium en voorzien van een poedercoating. De totale afwerking inclusief de koperen nokstukken speciaal voor een riet kap woningen, is wat het totaalplaatje helemaal afmaakt. Onze dakspecialisten hebben weer een prachtig project opgeleverd in Amsterdam (Uitdam). Wij willen onze dakspecialisten nogmaals bedanken voor het vakwerk wat is afgeleverd.”

Wist je dat …

De HDA SR Prefab schoorstenen natuurlijk niet alleen is voor nieuwbouw woningen met rieten daken, maar kan ook voor jou de perfecte oplossing zijn!

Heeft het metselwerk van uw schoorsteen zijn beste tijd gehad? Het metselwerk laten opknappen is een optie, maar geen oplossing van blijvende aard. Onze HDA SR Prefab schoorstenen zijn dit wel! Want eenmaal geplaatst heb je  hier geen omkijken meer naar. Onze ervaren installateurs plaatsen de prefab schoorsteenkap namelijk over jouw bestaande schoorsteen. Het maakt hierbij niet uit of je een plat dak heeft of een hellend dak. Kies voor een HDA SR Prefab schoorsteen in een blank aluminium uitvoering of kies voor een uitvoering in de door jouw gewenste RAL-kleur.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op! Telefonisch 023 – 542 48 54 of via de mail verkoop@hdahaarlem.nl

Vorig artikelVoor en na de renovatie!
Volgend artikelHDA Haarlem ‘creatief op hoog niveau’