HDA EW

Onder HDA Kanaal valt alles op het gebied van rook- en gaskanalen. Ontworpen op onze eigen R&D afdeling, gefabriceerd in onze werkplaats en geplaatst door onze installateurs. Door alles in-house te houden blijven de lijnen kort. Prettig voor ons en zeker voor onze opdrachtgevers.

HDA EW

HDA EW (enkelwandig)

De in de HDA DW toegepaste 25mm dikke isolatiedeken heeft een hoogtermische isolatiewaarde en is licht in gewicht. Bovendien is het een gesponnen mechanisch vervlochten product waarbij geen bindmiddel grbruikt is. Hierdoor ontstaat tijdens verhitting geen ongewenste dampen. Bovendien is het uitermate goed bestand tegen thermische schoken en mechanische beschadeging.

De zwakste schakel bepaalt de sterkte van een schoorsteen. Daarom zijn alle hulpstukken van dezelfde kwaliteit en dezelfde materialen gemaakt als de elementen. Draagplaten, beugels etc. zijn allemaal van roestvast staal en garanderen eer optimaal eindproduct.

De HDA EW is een enkelwandig afvoermateriaal welke zijn toepassing vind bij lagere rookgastemperaturen en bij renovaties van bestaande schoorstenen. HDA DW is zonder meer te combineren met HDA EW.