HDA-SR COMBI

Onder HDA Dak vallen al onze schoorstenen. Ontworpen op onze eigen R&D afdeling, gefabriceerd in onze werkplaats en geplaatst door onze installateurs. Door alles in-house te houden blijven de lijnen kort. Prettig voor ons maar zeker voor onze opdrachtgevers.

HDA-SR COMBI KAP

HDA-SR COMBI

De HDR-SR COMBI is een 1,5mm dikke aluminium schoorsteen ommanteling, welke over de schoorsteen heen wordt geplaatst en met behulp van aluminium verticale omega profielen aan de schoorsteen word bevestigd. Gezien de warme en zeer vochtige lucht, welke in het kanaal omhoog komt en daarin ook condenseert, is het noodzakelijk dat het metselwerk blijft ventileren. Voor een optimale ventilatie van het metselwerk worden de profielen dan ook verticaal geplaatst en tevens worden boven in de kap ventilatieroosters geplaats.

De diverse afvoerkanalen worden met behulp van RVS/aluminium aansluitstukken en/of aluminium/RVS/kunsstof flexibele slangen op de uitmonding aangesloten. Uitmondingen worden voorzien van een HR, VR of Trega-kap naargelang de bestaande situatie. De HDR-SR COMBI is te leveren in elke gewenste standaard RAL kleur van 60mu.

Andere Schoorsteenkappen

HDA-SR PLENUM

HDA-SR PREFAB

HDA-SR RENOVATIE

HDA-SR VENT