HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA
HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA

HDA-SR COMBI

Onder HDA Dak vallen al onze schoorstenen. Ontworpen op onze eigen R&D afdeling, gefabriceerd in onze werkplaats en geplaatst door onze installateurs. Door alles in-house te houden blijven de lijnen kort. Prettig voor ons maar zeker voor onze opdrachtgevers.

HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA
HDA-SR COMBI KAP

HDA SR COMBI

De HDR SR COMBI is een 1,5mm dikke aluminium schoorsteen ommanteling, welke over de schoorsteen heen wordt geplaatst en met behulp van aluminium verticale omega profielen aan de schoorsteen word bevestigd. Gezien de warme en zeer vochtige lucht, welke in het kanaal omhoog komt en daarin ook condenseert, is het noodzakelijk dat het metselwerk blijft ventileren. Voor een optimale ventilatie van het metselwerk worden de profielen dan ook verticaal geplaatst en tevens worden boven in de kap ventilatieroosters geplaats.

De diverse afvoerkanalen worden met behulp van RVS/aluminium aansluitstukken en/of aluminium/RVS/kunsstof flexibele slangen op de uitmonding aangesloten. Uitmondingen worden voorzien van een HR, VR of Trega-kap naargelang de bestaande situatie. De HDR SR COMBI is te leveren in elke gewenste standaard RAL kleur van 60mu.

Andere Schoorsteenkappen

HDA SR PLENUM

HDA SR PREFAB

HDA SR RENOVATIE

HDA SR VENT