HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA
HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA

HDA-SR RENOVATIE

Onder HDA Dak vallen al onze schoorstenen. Ontworpen op onze eigen R&D afdeling, gefabriceerd in onze werkplaats en geplaatst door onze installateurs. Door alles in-house te houden blijven de lijnen kort. Prettig voor ons maar zeker voor onze opdrachtgevers.

HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA
HDA-SR RENOVATIE

HDA SR RENOVATIE

De HDA SR Prefab schoorsteen is een 1.5mm dikke aluminium schoorsteen, welke over een bestaande of een nieuw te leveren bouwkundig opstand wordt geplaatst voor platte en schuine daken. Gezien de warme een zeer vochtige lucht, welke in het schacht omhoog komt en daarin ook condenseert, is het noodzakelijk dat de onderste niveau ook wordt geïsoleerd. De diverse afvoer kanalen worden met behulp van aansluitstukken en/of aluminium flexibele slangen op de bestaande doorvoeren aangesloten. Met behulp van een zo genaamde inspectie luik, kunnen de doorvoeren bovendaks aangesloten worden. Hierdoor hoeft de bewoner(s) nooit thuis voor hoeven zijn.

De HDA SR RENOVATIE schoorsteen wordt bij wens op een door de opdrachtgever aan te geven RAL kleur gebracht, door middel van een polyester lak van ca 60 Mµ. Als voorbewerking wordt het aluminium eerst gezerkoniseerd, om een langdurige hechting te kunnen garanderen. Let hierbij wel op , dat bij de kust of dicht bij een industriële omgeving een lak van 120 Mµ gewenst is. De polyester lak van ca 60 Mµ verliest hierbij zijn garantie, vanwege aantasting van zoute en vervuilde lucht. Dit als meerwerk op te vragen.

Andere Schoorsteenkappen

HDA SR PLENUM

HDA SR PREFAB

HDA SR MONO

HDA SR COMBI