HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA
HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA

HDA-SR PLENUM

Onder HDA Dak vallen al onze schoorstenen. Ontworpen op onze eigen R&D afdeling, gefabriceerd in onze werkplaats en geplaatst door onze installateurs. Door alles in-house te houden blijven de lijnen kort. Prettig voor ons maar zeker voor onze opdrachtgevers.

HDA Metaal­bewerkings­productie­bedrijf met dak-DNA
HDA-SR PLENUM

HDA SR PLENUM

HDA SR PLENUM schoorsteenkappen worden gemaakt van 1.5mm aluminium en zijn van binnen geheel geïsoleerd met behulp van 20mm Lineduct isolatie. De HDA SR PLENUM schoorsteenkappen hebben een totaal hoogte van 400mm, waarvan 50mm overhang. Aan de binnenkant is een hoeklijn gemonteerd met op de hoeken schegplaten ten behoeve van de luchtdichtheid. HDA SR PLENUM schoorsteenkappen worden met behulp van M6 RVS boutjes aan het montageframe bevestigd.

Onder de opstand van de MV wordt aan twee kanten een extra versteviging gemonteerd tegen de doorbuiging. Indien gebruik wordt gemaakt van geluiddempers dient hier van tevoren melding te worden gemaakt. Er kunnen dan extra zware ondersteuningen worden toegepast. HDA SR PLENUM schoorsteenkappen zijn te leveren in elke gewenste RAL kleur van 60 mu.

Andere Schoorsteenkappen

HDA SR COMBI

HDA SR PREFAB

HDA SR RENOVATIE

HDA SR MONO