HDA ROGASYST

Onder HDA Kanaal valt alles op het gebied van rook- en gaskanalen. Ontworpen op onze eigen R&D afdeling, gefabriceerd in onze werkplaats en geplaatst door onze installateurs. Door alles in-house te houden blijven de lijnen kort. Prettig voor ons en zeker voor onze opdrachtgevers.

HDA ROGASYST

HDA ROGASYST

ROGASYST is een dubbelwandig schoorsteensysteem voor renovatie en nieuwbouw. Door de islolerende luchtspouw wordt afkoeling van de rookgassen aan de omgeving vermindert. Hierdoor kan een bijzondere snelle opwarming van de binnenpijp plaatsvinden waardoor de natuurlijke trek snel aanwezig is. Alle verbindingen zijn TIG-gelast. Door de vervaardiging uit hoogwaardig roestvast staal, met een extreem gladde binnenzijde, heeft corrosie geen grip en ontstaat een gunstige stromingsweerstand.

ROGASYST kan zonder meer gecombineerd worden met MONOSYST en is geschikt voor alle moderne verwarmingsinstallatie/HR-ketels die minder en koudere verbrandingsgassen produceren. MONOSYST is een optimaal enkelwandig systeem welke gelijk is aan ROGASYST echter als gevolg van het ontbreken van isolatie is MONOSYST alleen geschikt voor inpandig gebruik.