Met de tweede lockdown gaande, weten we dat een goed ventilatie-systeem erg belangrijk is. Bij HDA Haarlem kan je daarvoor goed terecht! Wij zorgen voor een prachtig ventilatie-systeem die luchtdicht is. 

Een van deze systemen is de HDA SR Plenum Schoorstenen. Dit is een luchtdicht systeem en is inwendig voorzien van zowel een thermische als akoestische isolatie. Hierdoor is de schoorsteen lucht- en geluiddicht. Geen vervelend gebrom in de woningen dus! Deze HDA SR Plenum Schoorsteen is uiteraard te combineren met Rookgassen of andere vormen die we tegenwoordig op het dak tegenkomen. 

Over de montage hoef je je geen zorgen te maken. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij de schoorsteen ook op een zeer goede en mooie, duurzame manier te monteren Daarbij kunnen wij ook het inmeten van een schoorsteen verzorgen, zodat jij meer ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent!

Meer informatie over de HDA SR Plenum Schoorstenen, of andere vragen. Neem dan contact met ons op! Telefonisch 023 – 542 48 54 of via de mail verkoop@hdahaarlem.nl

Vorig artikelPrachtige plaatjes!