HDA heeft weer een mooi project afgerond bij Vereniging van eigenaars Monterra-Terrasflat Westwijk III te Amstelveen. Door de VvE Monterra is ons gevraagd om alle schoorstenen te renoveren met de HDA SR Renovatie schoorsteen. Alle HDA SR Renovatie schoorstenen worden ontworpen op onze eigen R&D afdeling, gefabriceerd in onze werkplaats en uiteraard geplaatst door onze eigen  installateurs.

Dankzij onze dakspecialisten van HDA ziet het er weer perfect uit! En ook hebben de bewoners van de  Monterra-Terrasflat jaren geen omkijken naar hun dak!

Dit is waarom HDA SR Renovatie schoorsteen een upgrade van uw dak is!

De HDA SR Renovatie schoorsteen is de ideale ommanteling voor uw schoorsteen. Dezeommanteling wordt geplaatst door onze eigen installateurs en is gemaakt van 1,5 mm dik aluminium. Hierdoor is deze prefab schoorsteen onderhoudsvrij. Door middel van aansluitstukken en/of flexibele slangen sluiten we de verschillende afvoerkanalen op de bestaande doorvoeren aan. We zorgen voor een goede luchtcirculatie, zodat de warme, vochtige lucht snel wordt afgevoerd. De HDA SR Renovatie schoorsteen is een upgrade van uw dak en is leverbaar in de RAL-kleur (60Mµ) van uw keuze.

Wist U dat …

Je als bewoner niet thuis hoeft te zijn, voor inspectie of plaatsing van een HDA SR Renovatie schoorsteen! Met behulp van een zogenaamde inspectieluik, kunnen de doorvoeren bovendaks aangesloten worden.

Wilt je meer weten over deze of één van onze andere prefab schoorstenen? Wij horen graag van u! Telefonisch 023 – 542 48 54 of via de mail: verkoop@hdahaarlem.nl

Vorig artikelOp ieder hoedje past een deksel(tje)
Volgend artikelPrachtige plaatjes!